Nyheder

Flotte resultater 2011, et godt år for Stutteri Unik 

Opdateret 20-10-2011

Diva Unik udtaget til Eliteskue:

Diva Unik blev ved region 6 hoppekåring d. 28/8-2011 udtaget til Eliteskuet. Hun aflagde en forrygende brugsprøve, hvor hun i sadelkåringens dressur disciplin opnåede en total på 847,5 bl.a:

·          9 i ridelighed, villighed og gålyst

·          9 i kapacitet ved fremmed rytter

Diva Unik klarede sig igen fremragende ved DV Eliteskuet 2011 på Vilhelmsborg. Det viste sig at Diva Unik har aflagt landets 5. bedste rideprøve for 3 års hopper i 2011. Yderligere har hun opnået en særdeles god eksteriørkåringsbedømmelse, der indbragte hende en sølvmedalje.

Vi er både glade og stolte over dette flotte resultat. Vi vil i den forbindelse gerne rette en stor tak til Poul Hove og Gitte Søgaard for deres flotte arbejde med Diva Unik.

Vi takker for de mange henvendelser på Diva Unik, men har valgt at sætte hende direkte i avlen.

Primadonna har opnået Elitehoppe status:

Dette var sidste trin på Primadonna’s vej til at blive kåret som Elitehoppe, så hun nu har betegnelsen EBRDH. Se mere om grundlaget for udnævnelsen under Primadonna.

Tempuz Unik:

Primadonna's seneste afkom Tempuz Unik efter Tailormade Temptation født 15/6 deltog i Katrinelunds følchampionat, hvor han udtaget til finale ringen med bl.a. 9 i type og en udtalelsen ”fremragende type i den helt rigtige udvikling” fra dommer Poul Gravgaard.

soehavegaard.dk © copyright 2008

www.soehavegaard.dk